Grønnere energi
for en renere fremtid
Bedre miljø med energibesparende teknik
Cargas - the power of purity
Kør både billigere og renere
Cargas bidrager til klimaløsningerne med innovativ teknik indenfor alternative brændstofsystemer til benzin- og dieselmotorer.

Der er gode penge at spare, når du får omrustet din bil, lastbil, bus, motorbåd eller andre motorer, så de kan skifte over til at køre på ren gas eller i kombination med din eksisterende diesel/benzinmotor. Hertil kommer der betydelige miljøfordele og så lige i en tid, hvor vi alle sammen skal gøre vores til at sikre fremtidens klima.

Med Cargas kan brændstofsomkostninger reduceres med op til 25-35 procent for dieselmotorer og op til 55 procent for benzinmotorer og desuden betyder dette reduceret olieforbrug og mindre motorstøj.
Sammen med verdens førende producenter har Cargas den helt rigtige, skræddersyede løsning til dig, der sammen med en bred vifte af gastyper, gør din motor både billigere og renere i drift.

Danmark har indgået Kyoto aftalen, der forpligter os til at sørge for en renere fremtid inden udgangen af 2020, denne aftale vil Cargas gerne være med til at løfte.

This website is designed and airborne by kjellerup.biz

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.